Leto je tu za učenje!

Pozdrav ljudi! Nakon dužeg vremena ulazim na svoj blog i odlučujem se da zagrejem prstiće i obratim se vama. S obzirom da nisam ušao sigurno 2 meseca da proverim statistiku bloga moram vam priznati da sam izuzetno prijatno iznenađen činjenicom da svakog dana skoro 150 ljudi uđe na moj blog, a imajmo u obzir da su to u pitanju stari članci. Prošlo je dve godine od kada sam poslednji put izbacio svoj članak o internet zaradi, ali dobro, ove dve godine sam iskoristio za usavršavanje znanja, završavanje srednje škole i još puno drugih stvari ali evo me sada ovde pred vama ponovo!

Plan

S obzirom da sam idalje učenik srednje škole i da je sada konačno došao taj letnji raspust ja sam odlučio da se vratim blogu i da sa vama podelim svo znanje koje sam stekao za prethodne dve godine aktivnog rada i učenja na polju Internet Marketinga. Ideja mi je da svakog dana odložim po par sati na razgovor sa vama, na pisanje članaka (teme koje vi poželite) i da sa vama podelim svoja iskustva, svoje greške, svoje probleme na koje sam nailazio itd itd.

Mislim da će ovo biti zanimljivo leto i za mene i za vas pa vas zato molim da lajkujete moju Facebook stranicu gde će biti postavljeno glasanje, glasaćete na koju temu želite da prvo pišem od ponuđenih a onda ću ja da prikupim sav potreban materijal i sastavim što je moguće opštirniji članak o tome! Hajde da učimo!

Dimitrije Ž.

Pozdrav čitaoci, moje ime je Dimitrije, bavim se internet marketingom i blogovanjem sada već pune 3 godine! Imam 17 godina, pohađam srednju Elektrotehničku školu u Nišu i "solidan" sam đak. Volim dobar provod, knjige, filmove i rad!Želeo bih vam dobrodošlicu na moj blog, naučite nešto novo, motivišite se, budite drugačiji i krenite!

Related Posts
Leave a reply