This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

O meni

O meni 2017-08-29T14:59:08+00:00

Ukratko o meni

Moje ime je Dimitrije, dolazim iz Niša(Srbija) i trenutno imam 18 godina, pohađam četvrti razred Srednje Elektrotehničke škole na smeru Elektrotehničara Informacionih Tehnologija. Cela moja “internet” karijera počela je krajem 8. razreda osnovne škole, kada udarimo računicu ovo je moja četvrta godina u ovom poslu, stim da su zadnje dve godine bile produktivnije od ove prve dve.  To je i normalno jer sve više sazrevam i neke stvari mi postaju jasnije, postajem mudriji, odlučniji i vredniji, naravno! S obzirom da sam jako dugo “lutao” internetom u potrazi za “formulom za uspeh i brz novac” možete i predpostaviti koliko sam puta ostao razočaran u sve ovo, ali uvek sam se sledio time da “NIKADA NE TREBA ODUSTAJATI”… i eto, dođoh ovde da vama pričam i vas učim o poslu.

Što sam ja zapravo i napravio ovaj blog? Pa znate kako, ja sam tip osobe koja je jako komunikativna i druželjubiva a ujedno i volim da pomažem drugima kada sam u mogućnosti da uradim tako nešto jer verujem u ono “dobro se dobrim vraća”. Da, znam, postoji mali milion blogova o Internet Zaradi, zašto biste izabrali baš moj, šta ja to imam što oni nemaju… Pa zapravo sve što ja imam oni nemaju, a ujedno sve što oni imaju, ja nemam… zbunili ste se? Da vam pojasnim, Internet Zarada je OGROMNA oblast gde ćete se jako lako izgubiti, gde imate mali milion različitih puteva, mali milion rešenja za neki problem i mali milion ljudi. Kako onda ja mogu biti isti kao naprimer Jelena sa bloga “Može i ovako”, ona je profesionalni pisac dok sam ja Marketing Guy, kako naši blogovi mogu biti isti? Nikako, stoga, na svakom blogu možete pročitati neku korisnu stvar, neka je možda pogodila i probudila ono pravo u vama a neka vas je naučila nešto, ali sigurno sa dobrog bloga nećete otići namršteni i bez znanja.. Kad smo već kod toga, na kraju ove stranica napravio sam listu zanimljivih blogova mojih kolega, pa pogledajte, ima zaista dosta korisnih stvari kod njih!

 

Gde radim, šta radim?

Ovo je pitanje na koje zaista ne volim da dajem odgovor jer se jednostavno umorim od pričanja, ali dobro, sada ne pričam, sada kuckam po tastaturi pa je lakše… Za ovih četiri godina mog “radnog” iskustva prošao sam sito i rešeto, od pisanja članaka, popunjavanja baza, izrada statičnih sajtova, izrada WordPress sajtova, AdSense marketinga, CPA marketinga, ma šta sve nisam radio… Moram priznati da sam još uvek neopredeljen, ne mogu se posvetiti jednoj metodi jer imam preveliku želju da učim još i još i još, a nisam jedan od onih “IT” tipova koji sede za kompjuterom, jedu čips i kodiraju linije i linije… Da ne zaobilazim više, trenutno se najviše bavim AdSense zaradom, CPA zaradom i izradom WordPress sajtova, uz šta dođe naravno i Social Media Marketing koji je sastavni deo AdSensa i CPA zarade. Dnevno provodim od 7-12 sati kraj monitora, uz šta je teško uskladiti školu koju pohađam, trening i socijalan život(koji je prilično buran), ali kada skratite vreme spavanja sve postaje dostižno!

Ukoliko kojim slučajem želite da me kontaktirate u vezi nekog posla ili nečeg sličnog, gore je kontakt forma koju možete popuniti i ja ću vam se javiti u najkraćem mogućem roku 🙂

Šta me (ne) pitati?

Često dobijam jedna te ista pitanja na koja mi je više mučno odgovarati pa me često prozivaju kako ne želim da pomognem, kako sam sebičan, bla bla bla… Eh pa ja bih da rasčistimo račune, pokrenuo sam ovaj blog kako bih prema svima ispao korektan i kako bih svima bio od pomoći! Sve što vas zanima i želite da znate, popunite Kontakt formu, na taj način ste me kontaktirali i možete očekivati moj odgovor… Postoje dve mogućnosti, da vam direktno odgovorim na mail ili da napišem novi članak o tome šta ste me pitali, ukoliko dobijem više pitanja sličnih vašem!

Pre nego što me kontaktirate zamolio bih vas da pročitate sve raspoložive teme jer se možda odgovor na vaše pitanje krije u njima. Ukoliko pak imate poslovnu ponudu, popunite gore spomenutu Kontakt formu i ja ću vam odgovoriti u roku od 24h!

Da li sebe smatram za profesionalca?

Profesionalac? Daleko sam od toga! Amater? Ne baš! Mislim da sam poprilično informisan, naravnom ne u svim oblastima, i da ću moći te svoje informacije podeliti sa drugima. Blog sam pokrenuo jer želim da svo znanje, koje sam stekao i koje ću steći, podelim sa ostalima, a najviše sa svojim vršnjacima koji verovatno maštaju o internet zaradi sedeći u školskoj klupi ili igrajući “LoL”.

Moji omiljeni blogovi i forumi

Igor Tomić – Omiljeni, to je bio prvi blog na koji sam ja naleteo i gde sam naučio osnove osnova i čast mi je što mogu nekome da preporučim ovaj blog!

Može i ovako – Jelenin blog je za mene pravi vrh! Nekako se pronalazim u svakom njenom tekstu i sviđa mi se način na koji piše. Neću ni da vas ubeđujem koliko je njen svaki članak koristan..proverite sami.

Dragan Varagić – Najprofesionalniji blog na našem prostoru, pored ozbiljnih poslovnik članaka može se naći i koristan članak za apsolutne početnike.

Mladen Stojanovic – Na ovom blogu možete čitati jako korisne tekstove iz oblasti marketinga.

FTW – Da li ste čuli za forum Burek? Ma ko nije zar ne, epa ovo je blog vlasnika pomenutog foruma, dovoljan razlog da bacite pogled na blog?

Istok Pavlović – Još jedan moj favorit, ne postoji članak na njegovom blogu da nije koristan i da nešto ne naučim iz njega i da primenim kasnije. Bilo da ste početnik ili veteran, morate “listati” ovaj blog!

To su neki moji favoriti, svakako ima još dosta korisnih blogova i dobrih bloggera! I da želeo bih da dodam da ovo nije nikakav vid reklame, nisu mi platili da ih reklamiram ( kamo te sreće ), ovo je onako preporuka svim mojim čitaocima od srca!